Uitstekende service     Kies een bezorgdatum     Kwaliteit rechtstreeks vanuit de kwekerij    
   
Google Beoordelingen
5.0

WAAROM HEDERAWINKEL?

Zoek je een groene hedera of kant en klaar haag? Bekijk dan het ruime assortiment bij hederawinkel.nl.

Het was nog nooit zo makkelijk om topkwaliteit hedera te kopen. Een hedera koop je bij de hederawinkel snel, makkelijk en altijd vers van de kwekerij. Wij bieden de beste kwaliteit hedera, speciaal voor jou door de kweker geselecteerd bij bestelling. 

Bij het kopen van planten wil je zeker zijn van een goede kwaliteit. Je kiest voor het gemak van online bestellen en verwacht groene, verse en sterke planten. Omdat hederawinkel rechtstreeks levert vanuit de kwekerij kun je er zeker van zijn dat de hedera die je bij ons bestelt, supervers en scherp geprijst is! Bovendien kweekt onze kweker 365 dagen per jaar nieuwe hederaplanten, dat betekent dat je gegarandeerd lang plezier hebt van de hedera in jouw tuin. 

ZORGELOOS BESTELLEN

Wij maken het je graag gemakkelijk.

Heb je alles gevonden en maakte je een keuze voor de hedera die je wilt kopen? Kant en klaar haag, bodembedekker of hederastokken koop je gemakkelijk online, Wij leveren jouw bestelling bij je thuis op de dag die jij uitkiest. We verzenden jouw bestelling binnen 2 werkdagen vanuit onze kwekerij. Wij handelen elke bestelling met de beste zorg voor de planten af. 

TOEBEHOREN

Hederawinkel biedt naast bodembedekkers, hederastokken en kant en klaarhagen ook alle dingen die je nodig hebt voor het planten en verzorgen van jouw hedera. Zo bieden we een speciaal samengestelde mest voor optimale groei van jouw hedera maar ook bindbuis, beugels of palen om jouw hederahaag mooi aan te leggen. Hederawinkel helpt je om jouw tuin perfect te maken.

LAAT JE ADVISEREN DOOR ÉÉN VAN ONZE MEDEWERKERS

Bel, mail of chat direct!

[email protected]
(0031) 13 – 207 30 30

Of chat met 1 van onze medewerkers