Uitstekende service     Kies een bezorgdatum     Kwaliteit rechtstreeks vanuit de kwekerij    
Betalingsmogelijkheden van hederawinkel.nl

Direct privacy in je tuin

Lekker buiten

Veel mensen werken tegenwoordig binnen, bijvoorbeeld in kantoren of fabrieken. Het is heerlijk als je in je vrije tijd dan lekker buiten kan zijn, zeker als het mooi weer is. Het is ook ideaal om je eigen tuin te hebben. Je kunt hier vrienden en familie lekker in de zon borrelen, barbecueën of zelfs zwemmen. Het is dan wel fijn als je in privacy kan genieten van je kostbare vrije tijd. Zonder dat je buren mee kunnen kijken.

Hedera kant en klaar haag
Hedera kant en klaar haag

Hoe creëer je privacy?

Er zijn verschillende manieren om jezelf te af te schermen in je tuin. De meest voor de hand liggende oplossing is voor veel mensen dan wellicht een schutting. Maar zo’n muur van hout drukt een flinke stempel op de algehele sfeer in je tuin. Een dergelijke harde afscheiding strookt niet altijd met het ‘zachte’ en ‘natuurlijke’ uiterlijk dat veel tuinen hebben. Heb je in dat geval al overwogen om een ‘Kant en Klaar Haag’ te nemen van Hederawinkel?

En groene en snelle oplossing

De Kant en Klaar Haag van Hederawinkel is gemaakt van de hederaplant, ook wel bekend als klimop. De haag biedt een aantal voordelen ten opzichte van alternatieven. Zo geeft het je een tuin groener en ‘natuurlijker’ uiterlijk dan een traditionele schutting, zonder dat je drie jaar moet wachten tot de haag volledig is dichtgegroeid. De naam zegt het namelijk al, de Kant en Klaar Haag is al dichtgegroeid, je hoeft hem alleen nog maar zelf te plaatsen. 

hederawinkel hagen
hederawinkel hagen