fbpx

Hedera Helix stokken

De Hedera Helix hebben wij in meerdere uitvoeringen. Deze klein bladerige soort heeft een grijsgroen blad, maar is ook verkrijgbaar met een geel (Goldchild) randje.

 4,75
 5,50

De Hedera Helix is een kleinbladig soort. Hier vind je de Helix op stok of als bodembedekker. Naast de klassieke grijsgroene kleur, is de Hedera Helix ook verkrijgbaar in een andere soort: bontgeel (Goldchild) . Bestel eenvoudig online en je bestelling wordt binnen één werkdag thuisbezorgd*. Heb je vragen? Mail of bel ons, óf open een chat! Op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur staan we klaar om je vragen te beantwoorden.

Rechtstreeks uit de kwekerij geleverd: dat is voordelig, snel én je planten zijn supervers!

✅ Thuisbezorgd binnen één werkdag*. Je bestelling wordt zorgvuldig verpakt en verzonden met een speciale plantentransporteur.

✅ Hedera’s zijn winterhard en wintergroen. De Hedera is winterhard tot wel -10°C. Bovendien kun je het hele jaar genieten van groene planten, want de Hedera behoudt zijn blad.

✅ Te bestellen in diverse soorten en kleuren. Groen, grijsgroen, geelbont én witbont! Hedera’s zijn te bestellen als bodembedekkers, stokken en kant-en-klaar hagen.

✅ Maak kennis met onze klantenservice. Op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur zijn we bereikbaar via chat, mail of telefoon.