Uitstekende service     Kies een bezorgdatum     Kwaliteit rechtstreeks vanuit de kwekerij    
   
Google Beoordelingen
5.0
RECHTSTREEKS VANUIT DE KWEKERIJ
BINNEN TWEE WERKDAGEN VERZONDEN
SNEL EEN GROENE HAAG
STANDAARD €25,- BEZORGKOSTEN
Facebook API Ratning: {"error":{"message":"The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":492,"fbtrace_id":"AKZtvEz1haSCfU2vdSL0-xJ"}}

Heb je vragen?

Neem vooral contact met ons op:

[email protected]
(0031) 13 – 207 30 30

Of chat met 1 van onze medewerkers

Bestel gemakkelijk een groene schutting voor op je terras, balkon of in je tuin.

Omdat onze planten rechtstreeks vanuit de kwekerij worden geleverd, ben je altijd verzekerd van verse planten.

Gemakkelijk online bestellen

Ben je op zoek naar klimplanten voor op je terras, balkon of in je tuin? Hederawinkel.nl maakt het mogelijk om gemakkelijk online een hedera schutting aan te schaffen. Na het plaatsen van je bestelling duikt onze kweker de kwekerij in om voor jou een hedera te selecteren van de beste kwaliteit. Omdat de klimplanten rechtstreeks vanuit de kwekerij worden geleverd zijn ze lekker vers wanneer jij ze in de tuin plaatst.

Geen tussenhandel

Het feit dat er geen tussenhandel aan te pas komt biedt nog meer voordelen voor jou als consument. Zo kunnen we onze losse hedera planten en kant en klare hedera schuttingen aanbieden voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn er korte lijntjes. Bij vragen over onze producten krijg je direct antwoord van onze specialisten in de kwekerij. Aarzel daarom ook niet om contact op te nemen wanneer je vragen hebt over de losse hedera of kant en klare groene haag. We vertellen je graag alles over onze planten!