fbpx

Bodembedekkers

Hedera bodembedekkers hebben wij in verschillende maten beschikbaar. Onze bodembedekkers zijn van het soort Hedera Hibernica; dé ideale soort voor een volle border!

 1,95
 1,45

Met de Hedera Hibernica creëer je in een handomdraai een fraaie, groene border in je tuin. Hedera’s zijn mooi op zichzelf, maar combineren ook gemakkelijk met andere planten! De bodembedekkers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo vind je altijd een passend plantje voor in jouw border of pot. Plaats nu je bestelling en je nieuwe bodembedekkers worden binnen één werkdag thuisbezorgd*!

✅ De hederaplanten komen rechtstreeks uit de kwekerij. Hier is geen tussenpartij bij betrokken: onze kwekers sturen de hederaplanten rechtstreeks met de transporteur mee. Dit is de snelste én voordeligste manier om de planten bij jou thuis te krijgen. En ze zijn ook nog eens supervers!

✅ Binnen één werkdag bij jou thuisbezorgd*. Zorgvuldig ingepakt en verzonden met een speciale plantentransporteur. Zo doen we er alles aan om de hederaplanten veilig bij jou thuis te bezorgen.

✅ Winterhard en wintergroen: het hele jaar door genieten van frisse Hedera’s! De Hedera is uitstekend bestand tegen winterse temperaturen tot wel -10°C.

✅ Te bestellen in verschillende soorten en maten. Op Hederawinkel.nl vind je bodembedekkers, stokken en kant-en-klaar hagen in (donker)groene kleuren én bont blad.

✅ Chat, mail of bel met ons! Onze klantenservice staat voor je klaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur. Heb je vragen of twijfels? We helpen graag.