fbpx

Hedera Hibernica stokken

De hedera hibernica is de meest gebruikte soort voor het creëren van een haag. Dit komt door zijn donkergroene grote bladeren die ervoor zorgen dat er snel privacy wordt gecreëerd.

10% korting
Oorspronkelijke prijs was: € 7,95.Huidige prijs is: € 7,16.
10% korting
Oorspronkelijke prijs was: € 5,95.Huidige prijs is: € 5,36.
10% korting
Oorspronkelijke prijs was: € 4,50.Huidige prijs is: € 4,05.
10% korting
Oorspronkelijke prijs was: € 3,95.Huidige prijs is: € 3,56.
10% korting
Beste koop
 3,56 7,16
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

De klassieker onder de Hederaplanten: de Hedera Hibernica! Het fraaie donkergroene blad en de snelle groei zijn typerend voor deze plant. De Hedera Hibernica is dan ook zeer geliefd als haagplant; dankzij snelle groei is de haag snel dicht. Hederastokken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Eenvoudig online te bestellen, rechtstreeks vanuit de kwekerij geleverd!

✅ Levering rechtstreeks uit de kwekerij. De Hedera’s worden direct aan de transporteur meegegeven. Dat is voor jou snel en voordelig. Bovendien heb je superverse planten!

✅ Binnen één werkdag thuisbezorgd*. Met zorg ingepakt en getransporteerd, zodat jouw bestelling veilig en snel bezorgd wordt.

✅ Winterhard en wintergroen. Het hele jaar door genieten van een groene tuin! De Hedera is winterhard tot wel -10°C.

✅ Geschikt voor tuin, balkon én terras. Te bestellen in diverse soorten: bodembedekkers, stokken en kant-en-klaar hagen in (donker)groene kleuren en bont blad.

✅ Klantenservice. Chat, mail of bel met ons en we beantwoorden je vragen graag! Onze klantenservice staat op werkdagen voor je klaar tussen 08.30 en 17.00 uur.