fbpx

Kant-en-klaar haag

Snel privacy creëren doe je zo! Onze kant-en-klaar hagen zijn al voor 90% volgroeit en daardoor perfect geschikt als afscheiding.

L120 x H120 = 4x beugels & 2x palen van 2,0 meter.
L120 x H180 = 4x beugels & 2x palen van 2,6 meter.
L120 x H180 + opzetstuk = 6x beugels & 2x palen van 3,2 meter.

9% korting
Oorspronkelijke prijs was: € 139,95.Huidige prijs is: € 127,95.
 137,95
8% korting
Oorspronkelijke prijs was: € 159,95.Huidige prijs is: € 147,95.

Kant-en-klaar haag

Een van de populaire toepassingen van hederaplanten: de kant-en-klaar haag.

Een kant-en-klare hederahaag tegen de juiste prijs? Dan zit je goed bij Hederawinkel.nl!

De kant-en-klaar haag is één van de meest populaire toepassingen van hederaplanten. Onze kweker heeft er al voor gezorgd dat jouw hederaplanten zijn opgebonden in het rek. Dat zorgt ervoor dat jij direct een groene afscheiding hebt in je tuin. Je hebt dus meteen privacy, want onze kant-en-klaar hagen zijn zichtdicht.

De kant-en-klare hedera’s van Hederawinkel.nl zorgen direct voor meer privacy in je tuin of op je balkon. De kant-en-klare hagen zijn voor minimaal 80% dichtgegroeid. Zo creëer je direct een groene omgeving. Ideaal voor tuin, balkon en terras! Door het gemak en directe privacy die de kant-en-klaar haag biedt, wordt de haag vaak geplaatst in nieuwbouwwijken en tuinen waarin je snel een prachtig groen resultaat wilt hebben.

Bestel je kant-en-klaar hagen online en je hebt ze binnen één werkdag in huis. Daarna plaats je de kant-en-klaar hagen eenvoudig en snel. In een mum van tijd geniet je van een groene haag!

Wist je dat… 25 meter hederhaag net zoveel lucht zuivert als één boom?

✅ De Hederahagen worden rechtstreeks uit de kwekerij geleverd. Dat is snel, voordelig én je hebt gegarandeerd verse planten.

✅ Je bestelling wordt binnen één werkdag thuisbezorgd*. Jouw toekomstige Hederahaag wordt verzonden met een plantentransporteur. Zo doen wij er alles aan om je bestelling veilig bij jou thuis te bezorgen.

✅ De kant-en-klare Hederahaag is voor minstens 80% dichtgegroeid: direct privacy!

✅ Een Hederahaag is winterhard en wintergroen! De Hedera is goed bestand tegen winterse temperaturen, tot wel -10°C. Bovendien behoudt de Hedera zijn blad; zo kun je het hele jaar door genieten van een groene omgeving.

✅ Keuze uit verschillende soorten, kleuren en maten. Hedera’s zijn te bestellen als bodembedekkers, stokken en kant-en-klaar hagen in verschillende maten. Verkrijgbaar in groen, grijsgroen, geelbont én witbont!

✅ Onze klantenservice staat klaar om je vragen te beantwoorden. Op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur kun je ons mailen, chatten of bellen.

Hulp nodig bij het plaatsen van de haag?