fbpx

 

Onkruid in de tuin. Het kan je veel werk opleveren om het weer te verwijderen. Wil jij onkruid ook voorkomen? Dan willen we je graag voorstellen aan de hedera al als bodembedekker.

Hedera bodembedekker

De hedera is een prachtige plant die snel groeit en het hele jaar mooi groen is. Het is van nature een klimmer die graag via bomen, palen of andere constructies omhoog groeit. Maar ook als bodembedekker doet deze plant het erg goed!

De hedera groeit erg snel ten opzichte van andere planten. Dit betekent dat je in korte tijd een mooi groen tapijt krijgt in de tuin.

Klimop tegen onkruid

Ook tegen onkruid kun je de hederaplant goed gebruiken. De klimop groeit door totdat deze geen ruimte meer heeft om verder te groeien. Dit betekent dus dat de bodem volledig bedekt zal raken met hedera. Hierdoor krijgt onkruid geen kans meer! Hierdoor is het een ideale plant voor in de tuin.

Moet ik de klimop snoeien?

Doordat het zo’n snelle groeier is, is het slim om de plant in de gaten te houden. Wanneer ze groter wordt dan gewenst, raden we aan om de plant te snoeien. Dit kan het hele jaar door: je kunt simpelweg de takken die te lang zijn geworden afknippen.

De hederaplant als bodembedekker:

  1. Geeft onkruid geen kans
  2. Blijft het heel jaar groen, is winterhard
  3. Groeit snel waardoor je in korte tijd een prachtig, groen tapijt hebt.
  4. Kun je het hele jaar door snoeien

Ook overtuigd? Klik hier om jouw bodembedekker te bestellen.

 1,95
 1,45