Uitstekende service     Kies een bezorgdatum     Kwaliteit rechtstreeks vanuit de kwekerij    
Betalingsmogelijkheden van hederawinkel.nl
RECHTSTREEKS VANUIT DE KWEKERIJ
BESTE KWALITEIT
SNEL EEN GROENE HAAG
STANDAARD THUISBEZORGD

Eenvoudig en snel een groene schutting

Op zoek naar een groene scheiding, maar heb je geen groene vingers? Geen enkel probleem! 

Wij begrijpen dat niet iedereen onnodig veel tijd aan het plaatsen van een scheiding wil besteden. Gemak dient tenslotte de mens. Om die reden is de kant-en-klaar haag in het leven geroepen. Zo heb je binnen 60 minuten je eigen haag gezet.

De kant-en-klaar haag wordt vers vanuit de kwekerij bij je thuisbezorgd. Doordat je bestelling vaak al de volgende dag wordt verzonden, kun je in no-time thuis aan de slag. Mocht de leverdatum je niet goed uitkomen, dan kun je dit in het bestelproces al aangeven. Je kiest hierbij zonder problemen een andere leverdatum, waarna de haag op de gewenste dag voor je deur staat.

Ben je klaar voor een groene tuin? Wij helpen je graag! 

✓ Binnen 60 minuten gezet

✓ Thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt

✓ Vers vanuit de kwekerij 

Enkele voorbeelden:

Kan ik de kant en klaar haag makkelijk zelf plaatsen?

Instructievideo kant en klaar haag

Kant-en-klaar haag

Eén van de populaire toepassingen van hederaplanten: de kant-en-klaar haag

Wil je een topkwaliteit kant-en-klaar haag tegen een scherpe prijs? Dan zit je goed bij Hederawinkel.nl.

De kant-en-klaar haag is één van de meest populaire toepassingen van hederaplanten. Je maakt binnen no-time een dichte, groene afscheiding in je tuin! Onze kweker heeft de hederaplanten op de kwekerij al voor je opgebonden in het rek, waardoor je haag direct zichtdicht is. Zo heb je meteen privacy!

In onze kant-en-klaar haag is de Hedera Hibernica opgebonden. Dit is een klimopsoort van hoge kwaliteit, die snel en gelijkmatig dichtgroeit. De haag heeft een totale hoogte van 2 meter en is dus klaar voor gebruik!

Doordat de kant-en-klaar haag gemakkelijk te plaatsen is en direct privacy biedt, wordt deze vaak geplaatst in nieuwbouwwijken en tuinen waarin je snel een prachtig groen resultaat wilt hebben.

Wil jij ook binnen enkele uren jouw tuin transformeren in een groene oase? Bestel dan snel jouw kant-en-klaar haag online bij Hederawinkel.nl. Geen gesjouw met losse planten of hagen, wij leveren direct bij jou aan huis op de dag van jouw keuze. We verzenden je bestelling binnen twee werkdagen vanuit onze kwekerij. Wij handelen elke bestelling met de beste zorg voor de planten af.

hedera haag houtenbak

De voordelen van onze verplaatsbare hederahaag

Een hedera groeit overal. Hierdoor is het de perfecte plant om je te helpen bij het creëren van een groene, moderne tuin. Met een verplaatsbare plantenbak kan dit exact volgens jouw wensen.

Een verplaatsbare hederahaag brengt een hoop voordelen met zich mee. Heb je bijvoorbeeld de wens om de hedera te gebruiken als zonnescherm? Dan draai je je verplaatsbare hederahaag eenvoudig mee met de zon. Zit je liever uit de wind? Geen enkel probleem! Hoe de wind ook waait, met deze afscheiding heb je de garantie dat je altijd goed zit.

Heb je geen tuin, maar wel een balkon? Ook dan is de verplaatsbare hederahaag interessant! De warme en moderne uitstraling van de plantenbak is uitermate geschikt voor op een balkon. Zo zorg je ook daar voor meer privacy en gezelligheid!

✓ Geschikt voor binnen en buiten

✓ Op maat gemaakt voor kant-en-klaar hagen

✓ Thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt