Uitstekende service     Kies een bezorgdatum     Kwaliteit rechtstreeks vanuit de kwekerij    
   
Google Beoordelingen
4.5
RECHTSTREEKS VANUIT DE KWEKERIJ
BESTE KWALITEIT
SNEL EEN GROENE HAAG
STANDAARD THUISBEZORGD

Eenvoudig en snel een groene schutting

Op zoek naar een groene scheiding, maar geen groene vingers? Geen enkel probleem! 

Wij begrijpen dat niet iedereen onnodig veel tijd aan het plaatsen van een scheiding wil besteden. Gemak dient ten slotte de mens. Om die reden is de kant en klaar haag in het leven geroepen. Zo heb je binnen 60 minuten je eigen haag gezet.

De kant en klaar haag wordt vers vanuit de kwekerij bij je thuis bezorgd. Doordat je bestelling vaak al de volgende dag wordt verzonden, kun je in no time thuis aan de slag. Mocht de leverdatum je niet goed uitkomen, dan kun je dit in het bestelproces al aangeven. Je kiest hierbij zonder problemen een andere leverdatum, waarna de haag op de gewenste dag voor je deur staat.

Ben je klaar voor een groene tuin? Wij helpen je graag! 

✓ Binnen 60 minuten gezet

✓ Thuis bezorgd wanneer jij wil

✓ Vers vanuit de kwekerij 

Enkele voorbeelden:

Kan ik de kant en klaar haag makkelijk zelf plaatsen?

Instructievideo kant en klaar haag

Kant en klaar haag

Een van de populaire toepassingen van hedera planten: Kant en klaar haag.

Een topkwaliteit kant en klaar haag kopen tegen een scherpe prijs? Dan zit je goed bij hederawinkel.

De kant en klaar haag is een van de meest populaire toepassingen van hederaplanten. Omdat de onze kweker de hederaplanten al op de kwekerij voor jou heeft opgebonden in het rek, maak jij in no time een groene afscheiding van hederaplanten. Direct privacy tussen buren want onze kant en klaar hagen zijn volledig zichtdicht.

In onze kant en klaar haag hebben wij de hedera Hibernica opgebonden. Deze klimopsoort is van hoge kwaliteit en groeit snel en gelijkmatig dicht. De haag heeft een totale hoogte van 2 meter en is dus klaar voor gebruik!

Door het gemak en directe privacy die de kant en klaar haag biedt, wordt de haag vaak toegepast in nieuwbouwwijken en tuinen waarin je snel een prachtig groen resultaat wilt hebben.

Wil jij ook binnen enkele uren jouw tuin transformeren in een groene oase? Bestel dan snel jouw kant en klaar haag online bij hederawinkel. Geen gesjouw met losse planten of hagen, wij leveren direct bij jou aan huis op de dag van jouw keuze. We verzenden jouw bestelling binnen twee werkdagen vanuit onze kwekerij. Wij handelen elke bestelling met de beste zorg voor de planten af.

hedera haag houtenbak

De voordelen van een schutting én flexibiliteit

Een hedera groeit overal. Het is hierdoor de plant bij uitstek om je te helpen bij het creëren van een moderne tuin. Met een verplaatsbare plantenbak kan dit exact volgens jouw wensen.

Een verplaatsbare afscheiding brengt een hoop voordelen met zich mee. Heb je de wens om de hedera te gebruiken als zonnescherm? Dan draai je de hedera nu gemakkelijk mee met de stand van de zon. Zit je liever uit de wind? Geen enkel probleem! Hoe de wind ook waait, met deze afscheiding heb je de garantie dat je altijd goed zit.

Ook op de kleine ruimte wordt een hedera interessanter. De warme en moderne uitstraling van de plantenbak is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een balkon. Hierdoor is de verplaatsbare afscheiding de oplossing voor al je privacy problemen.

✓ Geschikt voor binnen en buiten

✓ Op maat gemaakt voor kant en klaar hagen

✓ Thuis bezorgd wanneer jij wil