Over Hederawinkel

Altijd verse hedera

Onze kwekerij is gespecialiseerd in het kweken van Hedera Hibernica. Ons assortiment bestaat uit hedera in verschillende hoogtes. Denk hierbij aan hederastokken van 90 tot 200 centimeter hoog en hederahagen van bijvoorbeeld 120 centimeter breed. Genoeg keuze dus, zodat je altijd de juiste hederaplant voor jouw tuin of balkon vindt.

Op de kwekerij van Hederawinkel.nl wordt 365 dagen per jaar (nieuwe) hedera gekweekt. Je hebt dus altijd een verse en lang houdbare plant in je tuin!

Jarenlang kwaliteit leveren loont. Inmiddels zijn we enorm gegroeid en hebben we een kwekerij van 10.000 vierkante meter kas oppervlakte met nog eens 7500 m2 containerveld.

Hederawinkel.nl

We maken het je graag makkelijk: we sjouwen met onze hederaplanten om ervoor te zorgen dat ze netjes bij jou thuisbezorgd worden. Die hederahagen en -stokken passen een stuk makkelijker in onze laadruimte dan in jouw kofferbak! Lekker thuis op de bank bestellen, een bezorgdag kiezen en niet teveel betalen. Ideaal! Wij verzenden ze binnen 2 werkdagen. Mocht je voor of na je bestelling nog vragen hebben: wij helpen je graag!

Zakelijk hedera’s bestellen

Naast de consumentenverkoop via Hederawinkel.nl leveren wij vanuit de kwekerij ook hederaplanten aan tuincentra, bouwmarkten, handelsbedrijven en hoveniers. Heb je interesse in de verkoop van onze hedera’s? We maken graag een mooi voorstel. Onze hedera’s worden rechtstreeks geleverd vanuit de kwekerij, er komt dus geen tussenhandel aan te pas! Neem contact met ons op via onze contactgegevens of via de livechat.