Uitstekende service     Kies een bezorgdatum     Kwaliteit rechtstreeks vanuit de kwekerij    
   
Google Beoordelingen
5.0
RECHTSTREEKS VANUIT DE KWEKERIJ
BESTE KWALITEIT
SNEL EEN GROENE HAAG
STANDAARD THUISBEZORGD

Altijd verse hedera

Onze kwekerij is gespecialiseerd in het kweken van hedera Hibernica. Hedera in pot, hedera met stok van 90 tot 200 centimeter en hederahagen van 120 centimeter breed; ons assortiment bestaat uit hedera in verschillende hoogtes zodat je altijd de juiste hederaplant voor jouw tuin of balkon vindt.

Op de kwekerij van hederawinkel wordt 365 dagen per jaar (nieuwe) hedera gekweekt. Je hebt dus altijd een verse en lang houdbare plant in jouw tuin.

Doordat we al jarenlang kwaliteit leveren groeiden we uit tot een kwekerij van 10.000m2 kas oppervlakte en maar liefst 7.500 m containerveld.

Hederawinkel.nl

Wij maken het je graag gemakkelijk. Wij sjouwen graag voor jou met onze hedera planten. We zorgen er graag voor dat ze bij jou thuisbezorgd worden. Die hagen en stokken passen een stuk makkelijker in onze laadruimte dan in jouw kofferbak! Lekker thuis op de bank bestellen, een bezorgdag kiezen en niet te veel betalen. Binnen 2 werkdagen verzonden en als je vragen hebt voor of nadat je bestelt: wij helpen je graag!

Zakelijk hedera’s bestellen

Naast de consumentenverkoop via Hederawinkel.nl leveren wij vanuit de kwekerij ook hedera planten aan tuincentra, bouwmarkten, handelsbedrijven en hoveniers. Heb je interesse om onze hedera’s te verkopen? We maken graag een mooi voorstel. Onze hedera’s worden rechtstreeks geleverd vanuit de kwekerij, er komt dus geen tussenhandel aan te pas! Neem contact met ons op via het contactformulier.

Ga naar de winkel
hedera kopen