Verzenden & Ontvangst

Voor 12u besteld, morgen al in huis

Alle orders voor 12u ’s ochtends besteld kunnen dezelfde dag nog op transport, dit houdt in dat het de volgende werkdag geleverd kan worden in Nederland.

Kies zelf een gewenste dag

Bij het afronden van uw bestelling in uw winkelmand kan u zelf kiezen voor een gewenste lever dag, dit kan van maandag t/m vrijdag.
*mocht u kiezen voor leveren op vrijdag, hou er dan rekening mee dat dit de drukste dag is bij onze externe transporteur.

Binnen 24uur geleverd

Al onze zendingen worden verstuurd via een externe transporteur. Deze transporteur streeft ernaar om uit te leveren binnen 24uur in Nederland (voor België is dit 48uur)

Track and trace

Op de gewenste dag van levering ontvangt u in de ochtend een track & trace code van Transmission in uw mailbox. Zo weet u hoe laat u uw planten kunt verwachten. Mochten er vragen/onduidelijkheden zijn kunt u ons altijd telefonisch bereiken doordeweeks op 013 – 207 30 30 vanaf 9u wanneer deze data bekend is.

Transportkosten NL + BE

Onze transportkosten binnen Nederland (excl. Waddeneilanden) bedragen momenteel €59,00.
Natuurlijk leveren wij ook in België, hiervoor gelden de transportkosten van €75,00.

Klacht?

Heeft u een klacht? Natuurlijk lossen wij dit graag met u op!
Mail uw klacht met daarbij de foto’s naar [email protected]
Op die manier kunnen wij met u meekijken wat er momenteel niet goed gaat en zullen we samen tot een passende oplossing komen.