Veelgestelde vragen

Uiteraard begrijpen we dat je wellicht een hoop vragen hebt over onze producten en de manier van plaatsen van deze hedera planten en/of hagen. Hieronder vind je antwoord op de meestgestelde vragen aan Hederawinkel.

Bezorging & levering

Wij hanteren per bestelling een vaste prijs van €59,00 bezorgkosten binnen Nederland.
Voor verzending naar België hanteren wij het tarief van €75,00.

De bezorging gaat via een externe transportservice. Wij hebben geen invloed op de tijd dat het geleverd wordt, maar wel op de dag. Binnen de winkelmand kunt u de dag van levering aangeven.

De bezorger brengt de planten tot aan de voordeur. Indien u in een flat of bovenwoning woont, bent u zelf verantwoordelijk voor het naar boven brengen van de planten.

Op de dag van levering krijgt u in de ochtend een track & trace code van Transmission. Zo weet u hoe laat u uw planten kunt verwachten.

In principe geldt binnen Nederland ‘vóór 12 uur besteld, morgen in huis’. Al onze zendingen worden verstuurd via een externe transporteur. De transporteur streeft ernaar om uit te leveren binnen 24 uur in Nederland. Voor België is dit 48 uur.

Ja, wij leveren in Nederland en in België.

Bestelling & betaling

Betalen in onze webshop kan middels de volgende betaalmethoden:

  • iDeal
  • Klarna (Achteraf betalen)
  • PayPal
  • Creditcard
  • Bancontact

Ja, je kunt hiervoor het beste contact met ons opnemen via de livechat of via ons e-mailadres: [email protected]

Producten

Wij adviseren 5 stokken per strekkende meter. Zo heb je zo snel mogelijk een dekkende haag in je tuin.

Voor het planten van Hedera stokken hebben wij een werktekening beschikbaar.
Je downloadt hem via de onderstaande knop.

Download werktekening

Hiervoor verwijzen we je door naar de volgende pagina: Kant-en-Klaar haag plaatsen doe je zo!

Op deze pagina vind je uitleg middels tekeningen en video’s over hoe je de kant-en-klaar haag het beste kunt aanplanten.

Dat is helaas niet mogelijk. Wij zijn namelijk geen fysieke winkel en de producten worden rechtstreeks vanuit de kwekerij verzonden. Deze is er niet op ingedeeld om klanten te ontvangen.

Meststoffen is kunstmatige mest en de zak mest is natuurlijke koemest.

Hedera Hibernica is de bekende snelgroeiende klimop. De Hedera wordt veel gebruikt tegen bijvoorbeeld gaaselementen en schuttingen. Het is een wintergroene klimplant, maar kan ook als bodembedekker worden gebruikt. De Hedera is geschikt voor zowel een zonnige- als een schaduwplaats en groeit in iedere grondsoort. Deze klimop klimt met zelfhechtende zuignapjes.

In verband met de enorme vraag naar hederastokken kan het zijn dat de lengte van de hedera een afwijking heeft van ongeveer 10%.

Heb je geen antwoord gevonden op je vraag? Neem dan contact met ons op via de livechat, telefonisch via 013 – 207 30 30 of e-mail naar [email protected].