Uitstekende service     Kies een bezorgdatum     Kwaliteit rechtstreeks vanuit de kwekerij    
   
Google Beoordelingen
4.5
RECHTSTREEKS VANUIT DE KWEKERIJ
BESTE KWALITEIT
SNEL EEN GROENE HAAG
STANDAARD THUISBEZORGD

Kant en klaar haag

Een van de populaire toepassingen van hedera planten: Kant en klaar haag.

Een topkwaliteit kant en klaar haag kopen tegen een scherpe prijs? Dan zit je goed bij hederawinkel.

De kant en klaar haag is een van de meest populaire toepassingen van hederaplanten. Omdat de onze kweker de hederaplanten al op de kwekerij voor jou heeft opgebonden in het rek, maak jij in no time een groene afscheiding van hederaplanten. Direct privacy tussen buren want onze kant en klaar hagen zijn zichtdicht.

In onze kant en klaar haag hebben wij de hedera Hibernica opgebonden. Deze klimopsoort is van hoge kwaliteit en groeit snel en gelijkmatig dicht. De haag heeft een totale hoogte van 2 meter en is dus klaar voor gebruik!

Door het gemak en directe privacy die de kant en klaar haag biedt, wordt de haag vaak toegepast in nieuwbouwwijken en tuinen waarin je snel een prachtig groen resultaat wilt hebben.

Wil jij ook binnen enkele uren jouw tuin transformeren in een groene oase? Bestel dan snel jouw kant en klaar haag online bij hederawinkel. Geen gesjouw met losse planten of hagen, wij leveren direct bij jou aan huis op de dag van jouw keuze. We verzenden jouw bestelling binnen twee werkdagen vanuit onze kwekerij. Wij handelen elke bestelling met de beste zorg voor de planten af.